onsdag 3 oktober 2007

LJUG!


Jag surfar på blocket och letar billiga bra saker.
Som bänkdiskmaskin.
En sak jag irriterar mig på är att folk LJUGER så förbannat!

"Jättefin soffa-oanvänd." "Som ny diskmaskin-obetydligt använd.." "Dubbelsäng-knappt använd..."

NÄHÄ, så din välbäddade säng med asful fururam är alltså oanvänd! Du har inte knullat, sovit VARJE natt, legat och snorat, tagit sovmorgon, legat och spytt?
FÖRVÄNTAR DU DIG ATT JAG SKA TRO ATT SÄNGEN DU SÄLJER FÖR TYP 2000 KRONOR SOM MAN FÅR PUNGA UT 20 000 FÖR I AFFÄREN ÄR FUCKIN OANVÄND!!!??

Din noppriga nersuttna soffa som står i ditt skabbiga vardagsrum med en Homer-grop i mitten är OANVÄND? Du har inte fisit, ätit chips, makaroner, dreglat när du somnat framför en dålig film??

Du har alltså FÖREDRAGIT att diska för hand när du haft en bänkdiskmaskin stå precis bredvid? Du tröttnade på att INTE diska för hand???

Jag ska fan lägga ut min 120 säng som JAG köpte begagnad. Som det är snusfläckar på som inte går bort och noppor på tyget och skriva;
Obetydligt använd!!!
Som ny!!!
Jag är en ytterst renlig nunna som allra helst sover på golvet...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahhaa, du har så jäkla rätt. Helt fantastiskt korkade annonser. Men men, vad gör dom inte för att få sälja sin dynga ; )

Gillar din blogg förresten!

/Lina

Emma, sa...

Så rätt tösen! SKABBIGT är var det är. Hade tänkt mig a girlskväll, men om Mr W inte har ngt för sig, är han oxå såklart välkommen. Kom om en liten vecka, typ 1800. Kramar