måndag 29 oktober 2007

facebookmanifest



Eftersom alla har Facebook och jag hann regga mig innan jag läste alla hemskheter låter jag den finnas kvar.
Eftersom man (utan att veta det) går med på att låta Facebook äga alla bilder man lägger upp för all framtid och att de dessutom får göra precis vad dem vill med bilderna beslutade jag mig för att lägga upp en bild som jag inte tror att dem har någon nytta av.

Den ser då ut såhär.

Jag övervägde annars den här nedan. Kallar den "Paddan" Jag ser faktiskt ut som paddan ien tecknad serie som jobba på kontor och är skitförbannad. Tror han är med i "Rockos Moderns Life" Jag hävdar å det bestämdaste att jag faktiskt KAN vara söt. Men jag föredrar att inte vara det på nätet...Men bästis och jag kan jag väl bjuda på då. Dock kan minsann Emp oxå vara ful. Sorry gumman, du kommer inte undan.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Sööötisar! =)

Anonym sa...

... lisa som skriver förresten.=)

Tessan sa...

hahaha tack vännen. Men jag är ju sötast på de två övriga. hahahaha.

Perny sa...

Förutom att jag vill säga *asg* angående bilderna, som var helt underbara så vill jag säga att vi står på samma ställe och trampar när det gäller face book.

Först höll jag mig hård angående alla som tjatade om att jag skulle gå med, sen när jag mer eller mindre blir tvingad så får jag höra att det bara är skit. Dessutom så får mina vampyrer och zombies bara stryk där inne, så vad ska man ha det till egentligen.
Jag funderar dock på att gå ur.

H sa...

haha jag tänker adda dig på facebook!!

Helena sa...

Schyssta bilder. Jag måste ta lite nya!!!!

Emma, sa...

Jag dööör av garv!! Timo fick ont i sina känsliga öron av mitt högljudda flin. Tack syster för att du skriver så tårarna trillar! *löv*