tisdag 18 augusti 2009

Weird

Jag lirar ju då Zelda på Gamecube.
Detta är gravt kul och beroendeframkallande och med hunken lirar jag MarioKart sisådär alldeles för mycket. Det där med dialoger är inte så viktigt. Stirra in i en skärm barra.

Eftersom jag är en nattuggla resulterar ju detta i att jag somnar vid 04 och då direkt efter att ha lirat Zelda.
Sååå, mina drömmar blir ju så jäävla weird.
Inatt drömde jag att jag var I Mariokart och att det liksom vartyp otecknat fast ändå tecknat. Alla fina färger och jag körde åt helvete hela tiden precis som på rikt och garvade ihjäl mig.
Sen var jag i Zelda och skulle hjälpa en vän i mitt lilla sandiga samhälle som såg ut som ökenbanan i Mariokart vars dinosaurievän som bara var en unge hade blivit skadad och biten så vi fick liksom gömma den och alla var ledsna och jag var så rädd att Dinon skulle dö. Att syssla med saker i tredje person som inte är på riktigt alldeles för mycket gör en liksom lite knäpp.

Det är förresten svinäckligt inne i Jabu-Jabus mage för det klafsar när man går.

Jo och sen efterlyser jag folk som vill umgås med mig under min nyktra månad. Känns som om jag måste fly till andra sidan världen varje fredag för att inte dras med. Jag föreslår tråkigare saker än att supa men som ändå under tiden man gört blir såhär: Jösses vad KUL jag har och ingen öl i sikte det kunde man väl aldrig tro.
Nu ska vi se vad som är kul utan alkohol....

....?....

eh......
jo men snart så......


TV-SPEL! Är skitkul utan alkohol för man kan styra ordentligt. Eller så bra nu jag styr.
Äta god mat.
Minnas vad man gjort och slippa vakna med ångest, huvudvärk och sug efter flottig mat och läsk.
Lira fåniga sällskapsspel
Umgås med sina gravida eller nyförlösta vänner. DEN VAR BRA! Lisa, Linnea och Jossan. Ni kanske får se mer av mig efter den 29e.
Sova hemma hos mamma och titta på deckare.
Mysa hos Mickis och kolla på Deckare?
Kommer bli mycket deckare. Ge me Morden i Midsummer så är jag nöjd.

Jag har fan inte varit nykter en helg sen jag började supa om vi inte räknar med någon enstaka toffelhelg eller influensa. I Afrika dracks det iofs inte så mycket men när det dracks då dracks det. Thailand vill jag inte ens tänka på.
Jag känner mig lite mätt.
Jag har liksom trevligt. Alltid kul med mina skitroliga polare men det var länge sen jag hade SKITKUL. Sådär banka sig på knäna jag kan inte andas du är så jävla asrolig livet är så jävla underbart-kul!
Mycket beror säkert på att jag är bekymrad över mitt liv men jag är även kär och har världens finaste, roligaste vänner.
Jag tror jag helt enkelt är trött.
Kroppen är fan lite trött.
Se om jag tappar lite späck oxå. Ingen alkohol liksom. Det här ska bli spännande. Hur kommer jag må? Kommer jag bli lyckligare? Kommer jag garva mer? Hur nu det är möjligt.
Och ingen ångest. Kommer jag sakna den?
Hah, ser jag ut som nån jävla EMO eller??
Ni är så jävla tråkiga förresten...Emos.....
Fuck U.

8 kommentarer:

martin sa...

Mihaa Tessan är kär minsann! =)
Och ja det ser jag fram emot, jag har mest fått spendera mina helger nykter med fulla polare, det är lite värre än att umgås nykter-nykter så att säga. Och en månad borde du fan klara galant, jag har för fan varit nykter i ett halvår. ETT HALVÅR!
Och tänk vad mysigt va, sitta på ett café en fredagkväll och dricka te och snacka skit i massor, och är vi några fler kan vi spela lite kort också i höstmörktet. Fasen så jag stödjer din vita månad! =)
Pöss!

lillsyrran sa...

Terre, du måste komma igång med nåt. Lira tv-spel till du drömmer om skiten och supa dig redlös varje helg resulterar till att snart är hela din hjärna som ett .. öhh mariokart spel? hahaha.. LÖNN! Du måste aktivera dig kvinna annars är det kört :P Ut på stan och sälj dig själv och dina kunskaper kvinna så du blir normal igen !!

Mikkis sa...

Klaaaaaaaaaaart vi ska myyyysa fattar la duuuu!!!!!! Vi kan hitta på enormt mycket utan schlireliret;)
Aj prommiss!!

jos sa...

jag stödjer också din vita månad! och klart du kommer klara det galant - jag har snart varit nykter i 10 månader och lever ;) Får dra ihop en nykter tjej(+milo)kväll tycker jag minsann. jag kan dock meddela att är man nykter tillräckligt länge så börjar man glömma vad man gjorde kvällen innan iallafall till slut, fast det kan kanske ha något med för lite sömn att göra..kramkram

t sa...

sen har vi alla olika åsikter om vad som är normalt.
För mig är en nykter månad mycket onormalt men säkert alldeles förträffligt nyttigt.

terror sa...

Mina radargirls. Edera levrar mår bättre än mina och kort och te för hela slanten samt dumt mycket film och trams.
För att inte tala om festen jag ska ha för mig själv när den vita månaden är slut. men jag kanske konverterar.

Vad lillasyster anbelangar så är den enda skillnaden att hon råkar ha ett jobb för tillfället och för lite fantasi och en aning större trut. Zelda och Mariokart med kärlek ftw!

siss sa...

inte att förglömma att med jobb kommer också en inkomst, ha råd att köpa saker till sin alldeles egna lya som man har råd med själv. och sånt gör att man inte blir nervös och måste sväva iväg i en tv-spels värld :P hahah. jag syftar på att du måste få dig nåt att göra ditt lönn så din kreativitet inte bara försvinner iväg på din blogg :p du kan ju bli rik på den terror!

terror sa...

allt har sin tid ungjävel. Sin tid. :)