fredag 15 februari 2008

Tito som inte dansar är en...

våldtäktsman!

Nästa hit?
Den skulle iallafall jag dansa till.

Jag undrar lite varför det aldrig blir såna här stora debatter när andra människor döms för brott dem har begått. Såfort vi går utanför våldtäktsmålen så hör man nada.

När det handlar om ifall en man är skyldig eller inte så skyndar alla mansförsvarare till bordet och skränar om att minsann kvinnor OXÅ begår övergrepp.
INGEN endaste jävel vill ta problemet för vad det är. Nämligen att männen haft makt så länge att det stigit dem fullständigt åt huvudet.
Även om det handöar om en klick idiot er så märker man att många fler män är ännu större idioter. Nämligen dem som försvarar våldtäktsmän. Som vill att man ska tänka efter en gång till...
Det ska råda absolut jävla NOLLTOLERANS!
Därmed inte sagt att männen inte ska ha rätt till en fullt seriös rättegång
Det finns nog en hel del brudar som ljugit och därmed minskat trovärdigheten för så många andra tjejer.
Men det är inte där det största problemet ligger heller utan det är den allmänna synen på ett våldtäktsfall.
I Unni Drougges blogg samlas alltid knölar till män som anser sig utvalda att försvara anklagade män eftersom vi kvinnor tydlgien snackar så mycket skit.
Vad kommer det ifrån?
Varför vill man rättfärdiga ett skevt beteende? Varför skäms man inte för att vara man? Varför höjer inte männen rösten? Varför är det vi kvinnor som får kämpa ensamma när vi delar det här klotet tillsammans?

Inga kommentarer: