måndag 13 juli 2009

Sanningen om crap.

Av diverse olika anledningar som är roligare att berätta live vet redan många av er varför man ALDRIG ska behöva fejsa sitt eget crap. Det är meningen att det ska ner i toan och BORT. Seså, shu shu, BORT. Det har aldrig hänt. Crapa? JAG? Nääedå det gör ju bara...eh..män och eh barn och kanske..eh..hundar?
Ibland måste du dock fejsa ditt eget crap. Jag menar alla slänger ju ett getöga lite försynt ner i tronen för att kolla så det inte var en osänkbar och för att eliminera vissa fartränder och det är där vi kommer till det stora problemet.
Toaborsten.
DET FINNS INGET ÄCKLIGARE ÄN EN TOABORSTE!
Den glöms bort där bakom toan. Man vet att den är där men man vill liksom inte kännas vid den. Den är inte gömd, bakteriedödad eller dylikt utan bara lite halvtäckt av en plastkopp. Då man kanske har tur och inte behöver röra den mer än nödvändigt innebär det att varje gång man måste använda den vet man inte när man använde den sist vilket resulterar i grav ångest för man vet inte vad man kommer hitta där i. Ska det ligga lite brunt vatten kvar i platskoppen? HUR NOGGRANN var man egentligen senast? Handen på hjärtat, roffade man inte bara åt sig den där borsten snabbt som attan och skrubbade lite snabbt medans man kollade bort? Sköljde och dunkade lite och tänkte fyfan så jävla asäckligt och sen stoppade man tillbaka den i den instabila lilla plastkoppen som kan välta när som helst och låtsas att det aldrig hänt?
Detta vill man heller inte behöva göra hos någon annan för då vet du VERKLIGEN inte vad som döljer sig i den där.

Jag tror att händelser och tankar som utspelar sig i dessa små privata utrymmen avslöjar de största och simplaste och roligaste sanningarna om the mankind.
Du kan vara hur jävla macho du vill. Inför ditt eget, eller andras crap på fel plats äro vi alla jämlika så vida du inte är en sällsynt slusk, påtänd eller påverkad av diverse andra medel som kan få päckelbilden att blekna lite.

Ja, jag vet inte. I en offentlig blogg som vem som helst kan läsa kan man ju alltid skriva om crap.
Ber om ursäkt om jag stört någon som inte HELLER vill fejsa sitt, eller andras crap men heller inte läsa om det.

2 kommentarer:

lillsyrran sa...

terre att du ens har tid att skriva sånt där visar att du behöver ett jobb, hhahah ;)

Terror sa...

Jag har ALLTID skrivit onödiga sdaker. Med eller utan jobb. :P