onsdag 10 februari 2010

Ont i vänsterpatten lika med PMS lika med

påminna sig själv om att när jag blir arg så är det bara mina hormoner som spökar och inget allvarligt eller farligt och det är bara tillfälligt och världen går inte under. FÖRRÄN 2012!!! Det visste ni va? Det har den sliskigaste amerikanska produktionen på mycket länge talat om för oss. Den var helt herrejössesdålig. Ja ja det kanske var lite häftigt med allt som pajjade men det hindrade inte det faktum att John Cusack var nån sorts skitfånig hjälte och att den för snygga frun för att vara intresserad av nån av dom (som vanligt) istället valt en svartsjuk lönnfet flintis. Sen så DOG han så dom fick varandra igen efter en typ minut. Sörjde hon? Nä. Inte ens fast karln blev mald i nån sorts kugghjulsgrej.

Tacksamt mot den lönnfete flintisen som liksom både flög plan och klappade barn. Ajöss på dig!
Och fölk vart klämde och fölk trillade ner och fölk mötte tappert sitt öde och fölk byggde vidare på världen på nån paradisö när allt liksom lugnet sig och vartifrån var alla dom? AMÄÄRIKAT! Det kunde en ju ge sig fan på, morrade jag under täcket. Och den stackars latinon som upptäckte alltihop ifrån början, han vart minsann dränkt av sisådär 5+09809358098039854 kubikton världshav och Munken ringde i en klocka på ett berg.
Snipp snapp slutt.

Vad händer sen liksom? När de står där i solskenet och liksom ser framtiden. Cusack är nöjd för han har ju redan en het fru och två barn. Vill han ha fler? KOmmer han tvingas pöka andra för att liksom vidareproducera sig? Kommer frugan sätta sig på sne? Blir dom deporterade då? Och isåfall, VAR? Kommer hon tvingas bli nån sorts avelsko för att det ska bli fler fölk så det kan bli fler politiker? Vad ska dom äta? Hur mycket fick plats i de där arkerna egentligen? Finns det ett Mcdonalds för ev hemlängtan?
Och så slutade ju allting så jävla gott för ingen människa som föds kan aldrig bli något annat än en Amerikan.
Mayaindianerna vänder sig i sina sarkofager eller vart det nu är dom ligger. 2012så ska vi se vilka som överlever, U bastards! Jag simmar så jäävla bra!

3 kommentarer:

nataber sa...

ja den filmen var precis jävla skitdålig. men det var ju inte bara amerikaner som överlevde utan europeer, ryssar, alla typ. faktakoll tessan! även när det gäller världens SÄMSTA jävla flm.

Peter Andersson sa...

Mjo de fick väl vara med lite påett hörn men det var ÄNDÅ Amerikanerna som ordnade alltihop. Eller tog åt sig äran som vanligt. Ryssarna var giriga as och latinosarna var fattiga och europeerna var väl inte ens med? Såg inte en enda rädd lite finne eller nån blond Inga eller Sven. ;)

Fakta mig hit och fakta mig dit. ;)

Peter Andersson sa...

eh det ska intr stå peter utan tessan. peter är tydligen inne på google. haha. min kollega. Haha.