onsdag 13 maj 2009

Rord.

Na jag kan inte skriva med svennebokstaver sa det far bli lite aaa och oooo.
Sitter med tarar i ogonen pa ett internet cafee pa Bali och langtar hem till mina fina vanner som nu ar uppe i fyra stcken vaxande magar. Mina vackra flickor, ni kommer bli de basta foraldrarna och jag ar sa jakla glad for er alla. Men snart finns det fan ingen kvar att supa med. Splen! Du vet att om du blir gravid nu lackar jag ur! Hahah. ;)

Jag fattar inte ens hur jag ska kunna klara av alla kramar och grattis for det finns inget som gor mig sa lycklig som nar nan ar gravid for det ar ju sa mysigt och stort och lyckligt och spannande och jag hoppas jag kan fa bli det nagan gang eller flera for jag ska ju ha hundra. Ska bara hitta en lamplig kandidat. Slutar val med en spermadonator och ut kommer en klutt med gront har och hariga tar. Skulle sakert gillan anda.

Halsan i behall, Bali, Kuta beach ar fyllt av tonarsdragg sa jag trivs inte sa bra. Ska forflytta oss till ett lugnare stalle pa en annan del av on och sitta och tjattra som tva gamla tanter.
Jonna akte hem idag sa nu ar det bara Petra kvar och sen ar jag sjalv. Far se nar jag kommer. Det ar lite som maste losa sig forst.

Grattis igen och Jos, min kara din mage ar ju STOR nu och jag borjar fan lipa harinne!!

Pusspusspusspuss

8 kommentarer:

martin sa...

Hihi sötaste, du får komma hem nuuu! Jag vill tessanhänga, och det vill jag göra ofta utan att bli fuller. =)
Det är ju nåt helt otroligt vilket babyboom det är alltså, men du och Helena får hålla ställningarna vilket ni kommer fixa galant!
Och du kommer få världens finaste rufsungar när den rätte väl infinner sig och en riktigt underbar bullmamma kommer du bli! =)
Ses snart vännen, puss i massor!

H sa...

Ingen fara på taket! Här vankas det inga barn så vi kan vina och svina i lugn och ro! Och nöja oss gott med alla gullungar vi kan gosa med runt omkring oss! Puss! Och KOM HEM SNART.

Linnea Östling sa...

Jag kan sippa alkoholfria drinkar i sommar med dej tess! glöm inte bort att du blir väsrsta roliga mostern ju!

jos sa...

Jovars den är skapligt stor nu :) Finns ju som Linnéa sa alkoholfria drinkar och än behöver jag inte puttas runt i en liten kärra, även om det känns jävligt lockande ibland (speciellt när man släpat sig upp för alla trapporna till lyan..). Och sen är det lite som att gravida är fulla hela tiden. Börjar gapskratta och störttjuta åt dom mest konstiga grejer, så hormoner kan nog funka som alkoholsubstitut ;)Du får ta och komma hem snart nu, du har ju varit borta ungefär 1000 år!! Fast ge fan i och vara helt solbränd och jävlig. När man skriver uppsats slutar man aldrig att vara februariblek och med tanke på nyss nämnda hormoner finns det alltid en risk för raseriutbrott av avundsjuka när andra är bruna och fräkniga ;). Kramkram!

lillsiss sa...

saknar dig! kom hem nu <3
massa händer här hemma, jobb, lägenhet och allt... fyller 20 mä! kom hem nuuu <3

t sa...

Aaaaw vad fint ni skriver allihop!!!
Jaa, ska verkligen forsoka packa mig hemat snart. Det ar blandade kanslor ska ni veta men det blir saker bra. NI ar ju dar! Och kalla mig vasterlanningsfetto men faan sa skont det ska bli med renhet och inte svett och torr luft och rodvin och renasangklader och kunna ga pa stan utan att nagon skriker pa en och vill ha ens pengar. Har alskat att inte kanna nan men du blir fan behandlad varre an en kandis pa gatorna sa sa javla anonymt ar det icke. DDAARLIIIN, SEXYYYY, SHOOPPIIIING. Jag sa fuck u till en forsaljare for att det bara rann over och GulligaPetra som jag reser med pekade finger at en tutande taxi. Det borjar som sagt bli lite mycket. Haha. PARKHANG!!!! AAAAAARRRGGH! ;D
Jos, fatta benmucklerna du far! ;) Sjalv dricker jag ol och blir inte ett dugg smalare!

nataber sa...

meeen jag är ju inte helelr med bebis än :P så mig kan du också supa med!

t sa...

tack nat, kom ihag det nar jag ramlar in i landet igen.