torsdag 20 mars 2008

Födelsedag

GRATTIS MIG ALLA ANDRA ÄR GAY!*







*
(Politiskt Proper Parentes:Det är inte dåligt att vara gay men det rimmar på mig...)

6 kommentarer:

Anonym sa...

jaaaaaaaa grattis!!! ses ikväll. (om jag inte får akut ångest hemma, haha. fy fan) PUSS / nat

Emma, sa...

Harklar mig-... LALAAALLLAALALALAAALLL!!!! Ännu ett stort Häppy Börthdäj till dej stumpan!! Hoppas du får en riktigt fin kväll tillsammans med nära och kära. :o) Ses i morgon!! Pussssss

Anonym sa...

Du som är Unni Drougge fan.. Tänkte bara uppmärksamma dig på en sak:
När Jan Guillou uttalade sig och sa att han inte trodde på någon misshandel fick han utstå massiv kritik. Vad visste han om det? Var han på plats så att säga? Och framför allt var ju detta uttalande löjligt med tanke på den psykiska misshandeln som enligt Unni själv var den allra värsta och lämnade efter sig de värsta skadorna.
18. mars skriver Unni på sin blogg angående Katerina Janouchs misshandel av sin man: ”I fallet Katerina kan jag bara säga att de eventuella skador hon tillfogade sin man inte går att jämföra med skadorna jag fick av N:s upprepade övergrepp (som f ö är dokumenterade i olika rättsintyg och journaler).”
Och nu frågar jag: vad vet hon om det? Var hon på plats så att säga? Framför är detta uttalande löjligt med tanke på den psykiska misshandeln.
Unni gör alltså en regelrätt Jan Guillou. Hon uttalar sig om saker som hon rimligtvis inte har en aning om eftersom hon inte kan veta vad som händer hemma hos folk när hon inte har varit där och inte har kunnat lyssna på vad som sades.
Men ingen kritiserar Unni för detta. Är detta för att Unni är en kvinna – månne?
Glad påsk!

Anonym sa...

Mr Anonym jag kan uppmärksamma dig på att jag inte läst en enda av hennes böcker. Däremot vet jag att hon gör ett bra jobb och att intressanta frågor debatteras i hennes blogg, om än av ibland väldigt ointressanta människor.
Därför att jag inte kan förstå varför det ska behöva handla om helt andra saker som personangrepp och påhopp och trovärdighet och kritik till höger och vänster när hon pratar om män som slår kvinnor.
För att hon är kvinna, månne?

nataber sa...

fan tack för igår, det var helt sjukt kul!!! puss

Anonym sa...

haha finaste bilden, roligaste parentesen :)