onsdag 10 juni 2009

Hett tips till er med jobbiga pappor..

Min far var tidigare en mycket lättstörd man. När jag och min lillasyster bodde hemma och han bestämde sig för att gå och lägga sig sisådär 19.15 tyckte han att alla andra oxå skulle sova då vilket naturligtvis inte är ett dugg logiskt för unga flickor i sina bästa år. Det är inte ens logiskt för nån i sina sämsta år men far var ihärdig.
När han sedan vaknade (troligtvis av kissnödighet) framåt 22 gapade och gnällde han alltid över att vi var vakna och "levde jävel" Vi kontrade med ett vänligt men bestämt "knip igen, gubbstrutt" eller vanligtvis något mer stickigt vokabulär och så var saken ur världen tills nästa gång han vaknade (denna gång garanterat av kissnödighet) och gnällde lite till. Nu råkar vi flickor vara nattugglor och det har han vackert få stå ut med.
Sedan gjorde en mycket speciell tingest inträde i våra liv. Snarkmaskinen. Det var som om luften gick ur far. Snarare gick den in, eftersom han tidigare med sitt stockdragande mött vissa problem med andningsrytmiken.
Min och syrrans ständiga kontring "men du ska väl ändå inte klaga som med dina rossliga nattliga arior stör OSS när vi väl VILL sova..." blev också ett minne blott.
Om man måste in i sovrummet och hämta sig en extra kudde eller bara ha lite extra roligt så kan man kika på far där han ligger så snällt på rygg med en tyvärr-inte-lika-cool-men-ändå-Dart-Wader-inspirerad-andningsmask i nyllet med en tillhörande liten dammsugare som står på golvet bredvid och brummar sövande (och Dart-aktigt...)
Han är så, tyst..
Inget mer gapande på natten. När han väl häver sig ur sin snarkmaskinssömn så går han bara snällt på toan och kissar och tassar(stövlar) snällt tillbaka till sin säng och så får man vara vaken resten av natten utan ett endaste litet bröl ens...
Så, till alla er med irriterande, högljudda fäder som ni dessvärre måste stå ut med lite för ofta eftersom ni är alldeles för vuxna för att tillbringa en längre tid i rad med dem men dessvärre kanske råkar strula till era liv titt som tätt så ni MÅSTE kan jag verkeliiigen rekommendera snarkmaskinen. Han vaknar numera inte alls längre gnällig på nätterna. Det var det bästa som kunde hänt min familj. Ring 0121-32578647 för mer information.


Samtalskostnad:1 000 000/min men tänk på hur roligt det blir...

1 kommentar:

Mikkis sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA