måndag 27 april 2009

Bali bokat.


Onsdag lyfter Terror "Globetrotter Kamlin" från Krabi airport, landar i Kuala Lumpur, Malaysia för att ÄTA MCDONALDSMAT och lyfta till Bali. Framme 22.00 Balianesisk (?) Tid.
Tack Valium!

4 kommentarer:

zen sa...

wow! coolt med bali, vad händer där? hur länge ska du vara där? finns den där stranden där? jag är avis! fast våren är fin här, det är sol på tobbes balle och en granne har bestämt sig för att börja spela saxofon vilket gör sol-hänget än trevligare. saxen och fåglarna! var i sthlm i helgen och träffade på frida av en slump som gjorde succe på ett pingisbord på en krog. men du, mc donalds är fan äckligt, kom hit och ät max snart :D. puss (lägg ut mer bilder nu!)

TglobetrotterK sa...

Hahahha, fiinaste gumman jag tänker hela tiden att jag ska skriva mail men jag vet inte ens hur jag ska börja. Haha. Det är så myycket och jag vill ha ditt face framför mig och KRAMAS!!!

Av en slump?? Det var fan inte illa pinkat. HAHA, dansade hon på det? Hon är ju bara underbar!
Japp den stranden finns där. :) Men jag är lite mätt på stränder om man nu får säga så. Haha. Ska hänga i konstnärsbyn istället. Men den ska tydligen vara rätt sönderexploaterad. Precis som allt annat. Åh. Jävla globalisering, fast utan den hade jag ju inte själv varit här. och ÅH.. Haha.

Jag veti nte riktigt vad osm händer där. Ska dra dit med Jonna och träffa Petra från götet igen. Lågsäsong på lanta och det börjar kännas lite otryggt faktiskt. Samma snubbe som gav sig på JOnna gav sig på mig också några dagar senare när jag varit på 7eleven och köpt ett par öl till mig och Dave. (ska berätta mycketmycket mer om denna dave....) En mörk grusväg går upp till gymet där han bodde och halvvägs på den ser jag ett ljus från en moppe bakom mig. Det var bara vi där. Så tutar han och jag ska släppa förbi han och vänder mig om, och ser bara ett visir och en hand som sträcker sig fram och grabbar tag i mitt bröst. Det jag hör mig själv skrika är "DUDE WHAT THE FUCK" vilket ju i efterhand är jävligt komiskt men dave fick hålla i en hyperventlierande tessan i fem minuter innan jag fick ur mig vad som hänt. Det är krig här och jag har dragit i alla trådar jag kan för att grabbarna ska hitta honom. Han blir bestraffad Muay Thai stylee och jag bryr mig faan inte. Kolsvart liten väg på en moppe med en stor påse med öl på ena styret så jag kunde inte direkt parera liksom. ville bara stanna och slåss men åkte så snabbt jag vågade till Dave ist. Fy faan. Mår bra nu och mycket tack vare Dave som höll om mig och viskade lugnande saker hela natten.

Mycket skumt folk osm kommer fram nu och mycket inbrott har det varit också så det är dags att gitta loh. :)

MMår du bra? Saknar dig så jag går AV. på RIKT.
pusspusspuss

Emma, sa...

SaKNAR dig! Var rädd om dig. Blir så orolig när jag läser vad du varit med om. Har du pratat med mamma?
Challe ska nog flytta hem igen.

Puss Puss Puss Puss

t sa...

Emma, raring det ar verkligen ingen fara med mig! Jag reder mig alltid!
Pa Bali nu och har ar alla varma och snalla. Mycket rarare an Lanta faktiskt. Var semestern bra

LOVE U!