söndag 6 juli 2008

Så var det sagt...

att om man inte slutade ta en miljard posefoton på sig själv där man ska försöka lura åskådarna att man inte alls posar utan föddes precis sådär skulle man lida en mycket ond bråd död om man mötte Terror i en mörk gränd.
Det är INTE okej att titta drömskt upp i himlen och dra in hakan och magen tusen gånger. INTE.
Det får ingen att bli snyggare eller mer lik Heidi Klum. Im very sorry. Ska man ändå lägga ut grejer på nätet kan man väl lägga ut bilder som faktiskt intresserar någon. Typ på polarna, roliga saker man gjort etc.
Jag tycker att det är mycket roligare att vara ful på riktigt på bild än låtsas vara snygg på bild.
Men det är ju bara jag...

Dessutom har jag en ny kamera så jag kommer antagligen snubbla på min egen fot eftersom jag planerar att spåra ur rejält med mitt smink hemma.

(anledningen till denna spya var att jag råkade se en bild på en 16årig kille med tribaltatueringar som spände varenda liten muskel i badkallingar och låtsades läsa på en vodkaflaska. VEM HAR NÅGONSIN LÄST BAKPÅ EN VODKAFLASKA? Dessutom hette bilden "läser"
BAH!

"Spänner""söker bekräftelse""vill få brudar""ÄR FJUNIG" Är mer lämpliga uttryck. Men jag ser skite i bannemig varenda jävla bilddagbok.

AJ DÅUNT KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

(Jag får vara precis hur elak jag vill i min blogg och precis hur dubbelmoralig och gnällig och tjurig)
HAH.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jävligt bra sagt! orka glo på folk som har sig själv på 15 bilder, sig själv+random människa på 15 och sen en massa suddiga bilder som man fan inte ser vad det är, med värdelös text under! Inte för att jag är bättre (eller intressantare) sjäv asså.. Men det stör mig!